Fiango W

Født 1995 

Far : Valentino Reg. nr.: H12703 
Mor : Downland Sundance WSB : 5470 
Morfar : Downland Romance H3712 

Kåring: 1.kl.

Kårings beskrivelse:
Særdeles god type. Særdeles kønt hoved. 
God hals og særdeles god skulder. 
Særdeles god ryg og overlinje. 
Særdeles god bagpart. 
Særdeles gode forlemmer, og føre lemmer. 
Særdeles god bevægelse.

 

Fiango W blev tilredet i en sen alder, som 13 årig, men trods den sene alder, kunne han lære og udvikle sig forbløffende meget. Fiango havde et unikt temperament, og når sadlen var på, var det arbejde. 

Fiango var en utrolig stabil pony, både på banen som ridepony, men ligeledes også i showringen, samt i stævnestalden, som i traileren, hjemme på marken og diverse andre tænkelige steder, udviste han sit imponerende temperament. 

Man kunne trygt have børn i alle aldre rundt omkring ham, på divers stævnepladser, shows samt på staldgangen osv. 

Fiango var en unik hingst, som hurtigt blev Stutteriets perle. Fiango er en velkendt og anerkendt hingst til diverse shows og skuer rundt omkring i Danmark. 

Det kønne udtryksfulde hoved med de små øre, fik folk til at stoppe op og kigge. Hans bevægelse, udtryk og dybe ryst, gjorde at han blev bemærket af hele stævnepladser. 

Fiango er af særdelse god sportsafstamning, dette giver han ligeledes videre til sine egne afkom. Fiango er far til flere, der har opnået flotte resultater inden for både dressur og springning. 

Fiango var en unik hingst på alle punkter, derfor var det også et kæmpe tab, da vi mistede ham.

Den beundringsværdige hingst, havde taget alle vores hjerter med storm, og ud af det blå, blev han taget fra os! Fiango var i gang med sin enogtyvende sommer.

De sidste 5-6 år af hans liv, var han til en masse skuer, shows samt stævner. Her var han en fornøjelse at have med. Trods høje forventninger til ham, skuffede han aldrig, tværtimod, han imponerede altid. Bedst som man troede det ikke kunne gå bedre, modbeviste Fiango det. 

Hans tyvende sommer var han til International Show på Vilhelmsborg, med et af hans afkom Lundenæsgårds Falcon, hvor han viste vejen frem for den unge hingst. Falcon går nu i faderens fodspor, og udviser samme vidunderlige temperament og udstråling. Ingen er dog som Fiango, men hans sjæl lever videre i de små perler på stutteriet, mens den mest fantastiske hingst går på de evige græsmarker. ❤

  

Fiango ventede pænt uden for kirken da Julie blev konfirmeret.

Sidste show som Fiango nåede at opleve.
Fiango W 20 år.

Fiango W

Dressurstævne, Fiango W

Fiango W Gl. Estrup Dyreskue 23 point og ærespræmie samt bronze medalje (3. bedste hingst på tværs af racerne)