T Kleine Bos Liberty Elegant

Født: 1995 - 2017❤

Kåring: 2. kl.

Far: Leuns Veld's Elegant

Mor: Orchard Transparente De Croncels

Morfar: Cocky Dundas


Opdatering:

- Vi har desværre måtte aflive vores skønne stamhoppe, med stor sorg. 💔 Vi kan dog glæde os over hendes fantastiske afkom. 


Tidligere:

Kåring: Liberty er kåret i 2. A med en god kåringsbeskrivelse. 

T Kleine Bos Liberty Elegant bliver i daglig tale kaldt Liberty. 

Liberty er en frisk pony med en masse energi. Hun har leveret nogle smukke og udtryksfulde ponyer, med et godt temperament og et godt udtryk. 

Liberty er en bestemt dame, og dette kommer også til udtryk når hun er under rytter. Hun bliver dog ikke brugt som ridepony mere, da hun de seneste år er blevet brugt som alvshoppe. Hun er en speciel hest, som man kun kan holde af. 

Liberty er nu en ældre hoppe, men trods hendes aldre holder hun sig rigtig godt, og har energi som en unghest. 

Liberty er af god afstamning. Hendes far, Leuns Veld's Elegant har leveret mange gode spring og dressur ponyer. Disse gener ser man tydeligt i Liberty. Liberty elsker at springe og har talent indenfor springning. Hun har givet rigtig mange gode oplevelser inden for ridesporten, både dressur og springning.

 

Hun er senere blevet brugt som vores stamhoppe. Her har hun leveret varen hver gang. Hun er en fantastisk avlshoppe, som giver hendes gode gener vidrer til hendes afkom.
Alle afkom efter Liberty er sportsbetonet og har viljen og lysten til at lære. Udtrykket fra Leuns Veld's Elegant, gå igen i hingste ankommende, som Liberty har leveret. 

 

T Kleine Bos Liberty Elegant, Lundenæsgårds Fønix, Overfussings Hope Walentina og Lundenæsgårds Lucca.

T Kleine Bos Liberty Elegant til Welsh Kåring. Kåret i 2. kl.

T Kleine Bos Liberty Elegant og Fiango W