Lundenæsgårds Falcon

Lundenæsgårds Falcon til Oktobershow

Født 2014

Da han ikke er så gammel, har han ikke været til Kåring endnu.

Lundenæsgårds Falcon er en særdeles spændende, samt lovende unghingst, som allerede i sine tidlige år, har gjort sig bemærket til diverse ungheste shows, samt udstillinger rundt omkring i Danmark. Falcon er en elegant hingst, som præsentere sig selv med selvsikkerhed og overskud. Han har et fantastisk showgen. Trods hans unge alder er han en fornøjelse at arbejde med, samt at have med i byen. 

Falcon opfører sig pænt trods hans unge alder, hvilket også afspejler sig i hans gode beskrivelser, samt præmier han har fået på hans vej. 

Falcon blev udstillet første gang som føl, samt som 1 års og 2 års. Der har aldrig været problemer med Falcon i byen, og han udviser en fantastisk tillid til sin mønstre især når han er på udebane. Falcon er fantastisk nem at have med og hjemme på staldgangen og i boksen er han ligeledes familiens samlingspunkt. Med hovedet udover bokslågen, indbyder han til masser af nus og kærlighed. Han bærer på en fantastisk personlighed og en unik udstråling. 

 

 

Dommernes kommentar: 

Lundenæsgårds Falcon er en ung hingst af god ridetype, samt en rigtig god partbred type, med gode lemmer og en god forpart. Han er af særdeles god type, med godt hingstepræg. Han har et kønt og udtryksfuldt hoved, flot velrejst hals, en god skulder samt overlinje. 

Han har en let, fremadgribende og elegant bevægelse i skridt og trav. 

Udtryksfuld hingst, vi glæder os til at se mere til ham. Derfor tildelt bevaringsværdig roset. (26. Marts 2016, hingsteshow) 

 

Far: Fiango W 

Mor: T Kleine Bos Liberty Elegant

Morfar: Leuns Veld's Elegant 

Falcon til Oktobershow

Lundenæsgårds Falcon på Gl. Estrup.
Som 2 års hingst, fik Falcon tildelt 23 point og ærespræmie, samt blev han udtaget til Skuets Bedste Hingst, hvor han blev nr. 2, med kun 1/2 point fra 1. pladsen og titlen som Skuets Bedste Hingst.

Lundenæsgårds Falcon

Lundenæsgårds Falcon

Lundenæsgårds Falcon 1 1/2 år

Lundenæsgårds Falcon