Nyt under fotoalbum!

27-Februar-2021

Så er der opdateret fotoalbum!

Så er der endelig blevet lagt lidt billeder ind af vores 3 skønne hunde, som går og passer på gården. Det er dog ikke den eneste opdatering.

Vi har helt ekstraordinært lavet et album med billeder, af Fønix fra photoshootet med Lfoto.dk, som ikke er blevet vist før. Vi har tidligere brugt mange af billederne fra Lfoto.dk på insta, facebook samt hjemmesiden, men her får I nogle af de billeder som ikke eller sjældent har været brugt, men der i den grad fortjener at blive delt.
Vi er meget taknemmelige for de smukke billeder og øjeblikke som Rene har fanget. Kæmpe anbefaling her fra til Lfoto.dk, som kan findes på Facebook.

Link til Lfoto.dk: https://www.facebook.com/Lfoto.dk
eller
http://www.lfoto.dk/

Vi håber I vil kigge med :-)

#Verdenskønnesteponyhingst #WPBR #elskerdenpony #Stjernepony

Fra photoshoot af Fønix.
Foto: Lfoto.dk

Sidste nyt fra Stutteri Lundenæsgård:

03-Maj-2020

⭐Bronzemedalje til Lundenæsgård Hingst⭐

Lundenæsgårds Falcon opnår in-hand Bronzemedalje, i Welsh Pony & Cob Avlen.
Vi er utrolig stolte over, at vores først fødte hingste afkom efter Fiango W, har opnået Bronzemedalje på baggrund af sine flotte resultater i show-ringen.

Den pony stopper aldrig med at imponere! Vi glæder os meget til at se hvad fremtiden bringer, med denne skønne hingst, på blot 6 år.⭐⭐⭐⭐⭐

#elskerdenpony #Stjernepony #Bronzemedalje #Sikkeenpony #Falcon #Verdenskønnesteponyhingst #WPBR

Flot Bronzemedalje til Hingsten Lundenæsgårds Falcon.

To nye medlemmer til Teamet:

Vi er meget glad for vores to nye medlemmer af Teamet på Stutteri Lundenæsgård. Byd velkommen til brødrene Zacho og Jack. 
To energiske, søde, dejlige og kærlige hunde. De er en skøn blanding af en Jack Russell og Dansksvenskgårdhund. SÅ her på gården er der liv og glade dage! 😋😉❤

Zacho holder vagt

En stolt Jack med sin fangst

Zacho nyder sit nygravede hul

Jack prøver sofaen af

Så er det sove tid