Lundenæsgårds Lucca, Lundenæsgårds Falcon, Hope Walentina. Alle tre afkom efter vores tidliger 1. klasses hingst Fiango W.

Stutteri Lundenæsgård

Vi er et lille Stutteri, med udtryksfulde ponyer, der gør sig bemærket hvor end de kommer.

Stutteri Lundenæsgård er bosiddende på Djursland. Her avler vi Shetlandsponyer samt Welsh ponyer af sec. F type (Welsh partbred).

 

 

WELSH PARTBRED (SEC. F)

Stutteri Lundenæsgård avler Welsh partbred (sec. F) ponyer med henblik på at få en kanon ridepony, med godt temperament, samt et kækt udtryk. Målet med avlen for disse ponyer, er at skabe en iøjenfaldende ridepony, som er en fryd for øjet, både med og uden rytter. Der er ligeledes fokus på at skabe en sikker pony, som kan håndteres af hele familie. Disse ponyer, er ponyer med storpersonlighed, understøttet af en unik afstamning, hvor der både på moderens og faderens side er fantastiske blodlinjer, der har vist sit værd, såvel i avlen som i sporten. Vi skaber en fantastisk ridepony, både i forhold til udsende, bevægelse og temperament, samt med en forrygende afstamning.

 

SHETLANDSPONYER

Stutteri Lundenæsgårds Shetlandsponyer er avlet med henblik på at få skønne børnevenlige ponyer med et godt temperament, så børn selv kan fremvise dem, da det gerne skal være barnets første pony. Desuden bliver der lagt stor vægt på, at ponyerne har et godt udtryk, små ører, et venligt øje, velbygget og velproportioneret med masser af hårvækst og føre lemmer. Samt skal ponyerne have en god og taktfast bevægelse.

 

 

 

Fiango W